Меню
Час роботи: Понеділок – П'ятниця – 09:00 – 18:00

1 етап RTR Time Attack у Києві "Чайка" 23.04.17

Нарешті щось дістався до "Чайки", весь минулий сезон хотів, а в цьому наважився. Наш шостий кілометр неабияк набрид.)))

З підготовки було замінено гальмівні диски, колодки та гума, про це я писав трохи раніше.. І замінив перегріту олію на той же Aral 10W60, але причину перегріву не знайшов, за що поплатився, але про це пізніше.

Xtreme Garage їхав до Києва скромним складом, два Evolution та одна Subaru. З наших їхав Evolution 8 (Цар yurchik123) и Evolution 7 (Американець mordoches), про субу і так зрозуміло, я один на білій вороні)))
Приїхали ми рано-вранці у суботу 22.04.2017 щоб потрапити на Track Day, познайомиться з легендарним та єдиним в Україні нормальним треком.

Діти завантажилися в автовоз з одеситами, а Subaru поїхала завантажена на лафет і тягла наша неповторна техніка

Дісталися без особливих пригод, взяли одного з механіків, відео оператора та групу підтримки.

Фото підтримку забезпечила нам Анна asap-prod, дякую їй величезне за це) Свій Nikon хоч і взяв, але як то не до нього було, та й фото у Ані на порядок вище)

Приїхавши на трек, швидко розвантажившись, поїхав. "знайомиться" з трасою. Вона дуже мені сподобалася, рівень на порядок вищий ніж наш домашній "6-ий". Так захопився що знову пропустив температуру масла, цього разу побачив стрілку близько 145 гр за Цельсієм, до температури спалаху далеко але тиск впав і заповітне Субаровське тут-тук…

Коло до їхав, усіх у тих парку налякав гуркотом і ганебно заїхав назад на лафет.
Думаю ну піпець, так довго готувалися, і все злити її, не на нашу. Та й техніка повна інструменту і взагалі є друзі в Києві… Тут я дзвоню своєму колезі Хомицькому Юрі, місцевий Субару гуру, допомогти запаскою і дати притулок) Нахабніти особливо не стали, інструмент був свій і майстри теж)))
Після позитивної відповіді він став на нас чекати.

Поки всі каталися ми перекинули двигун та вночі ми повернули мого коня у бій. За теплий прийом та допомогу в ситуації висловлюю йому та його колективу особливу подяку.

Повернувши коня в бій, вранці пройшов тих кому покочував ще тренувань став чекати заїздів. Я вам скажу організація дуже гідна, нудно не було особливо. Парад учасників, дріфт мото шоу і т.д. Все круто та на рівні, організатори постаралися.
Навіть підвели до мене телебачення взяти репортаж, мовляв "исполнили", мотор валили. Розпинався я на камеру як його за ніч міняли, а залишили що він просто закінчився)))

Зізнаюся, шоу не дивився, трохи поспав… Навіть не очікував, що Bimarco Grip зручно спати.

Тренування їхав у підлогу газу, носиться бездумно якось страшнувато. Перший заліковий прогавил) Думав там дають прогрівальний і три залікові, а ні, гріємось і валим, це називається треба бути уважним. Другий заліковий притиснув трохи та проїхав 1.31.

Загалом поїздкою дуже задоволений, струснув старовиною, розвіявся… Навіть міні фільм зняли))

 

Коментарі